
بروزرسانی: 27 خرداد 1404
قالب پلیمری آرکا شرکت فنی مهندسی آرکا1
قالب پلیمری آرکا شرکت فنی مهندسی آرکا1
می توانید با واحد فروش و بازرگانی شرکت تماس حاصل نمایید. شرکت تنها پولاد این اطمینان را به شما می دهد که محصولاتی با کیفیت و با قیمت مناسب خریداری خواهید کرد. قالب بتن پلاستیکی که بدنه اصلی آن مانند سایر قالب های بتنی از جنس فلز می باشد. اگر چه بدنه و متریال به کار رفته در ساخت این قالب بتنی ، فلزی می باشد، اما علت نام گذاری این قالب، استفاده از روکش های پلاستیکی در تولید قالب پلاستیکی می باشد.
- اجزا تشکیل دهنده قالب بتن جداره داخلی، تیر افقی و بولت مهاری است.
- که کیفیت بالایی دارند برای این مورد استفاده گردد.استفاده از قالب های با کیفیت پلیمری آرکا می توانند کیفیت بتن را نیز حفظ کرده و آن را دچار تاثیرات منفی نکند.
- قالب پلاستیکی بتن ریزی که در بتن ریزی، قالب بندی های بتنی و به طور کلی ساخت انواع سازه های بتنی استفاده میشوند.
پانل های بزرگ قالب های پلاستیکی باعث می شوند تا سرعت عملیات قالب بندی و بتن ریزی افزایش یابد و در نتیجه پروسه ساخت و ساز با سرعتی بیشتر انجام پذیرد. استفاده از قالب بتن پلیمری آرکا، به دلیل سبک تر بودن (نسبت به قالب های بتن ریزی دیگر) باعث تسریع عملیات ساخت و ساز و اجرای پروژه می شود. پلیمر یکی از معروفترین و پر مصرف ترین پلیمرها پس از پلی اتیلن و پلی پروپیلن و پی وی سی است که در صنایع مختلف کاربرد دارد و ویژگی اصلی آن مقاومت بسیار خوب این پلیمر است.
فروش بولت قالب بندی درجه یک
این قالب ها از تنوع بیشتری نسبت به قالب های فلزی برخوردار می باشند و مناسب ترین انتخاب برای مکان هایی می باشند که دارای فضاهایی با دسترسی محدود می sepanta باشند . به هم چسبیدگی قالب های پلاستیکی بتن بالا می باشد و این ویژگی مانع از خروج زیاد آب سیمان از بتن می شود . در زیر به برخی از برتری هایی که قالب پلاستیکی بتن نسبت به قالب فلزی بتن دارند اشاره می کنیم . اما از مهم ترین مزایای استفاده از قالب پلیمری در عرصه ساخت و ساز می توان به افزایش سرعت اجرا و قالب بندی های بتنی اشاره کرد. اگر چه قالب های بتنی پلاستیکی دارای وزنی کم و سبک می باشند، اما از ابعادی بسیار بزرگ تر و عظیم تر از دیگر قالب های بتن ریزی، خصوصا قالب های فلزی بتن ریزی برخوردار می باشند.
انواع رنگ ساختمان + معایب و مزایا هر نوع | موارد استفاده رنگ ساختمان | ساختمان کاران
عایق است و از نفوذ سرما به سازه های بتنی و یخ زدگی بتن ها جلوگیری می کند. همان طوری که پیش تر اشاره کردیم این مدل قالب دارای انواع متفاوتی می باشد. وزن سبک تر که باعث افزایش سرعت کار و جابجایی و حمل آسان می شود. و همچنین بخاطر اینکه این قالب ها سایز های مختلفی مانند ۳۰ – ۴۰ – ۴۵- ۲۵ – ۱۰ – ۱۵ سانت ندارند هر ابعاد ستونی رو نمی شود اجرا کرد.
قالب فلزی بتن را برای استفاده در سقف همراه با جک سقفی استفاده می کنند البته لازم به ذکر است که برای استفاده در سقف ، وزن و ارتفاع آن مطابق با پروژه محاسبه می گردد. از مزایای برجسته این محصول میزان ضریب تکرار پذیری بالای آن است که می توان بعد از هر بار استفاده از آن به راحتی و با کمترین هزینه ، تمیز و تعمیر و نگهداری کرد. عمر مفید این محصول نسبت به دیگر انواع قالب ها بیشتر است و در برابر فشار و نیرو های وارده مقاوم و مستحکم است. قالب بتن پلاستیکی به دلیل استفاده از مواد پلیمری دارای وزن بسیار کمتری به قالب های فلزی می باشد در قالب های فلزی معمولاً هر متر مربع قالب فلزی ۴۰ کیلوگرم می باشد ولی در این قالب ها وزن هر متر مربع قالب بین ۱۰ تا ۱۶ کیلوگرم می باشد.
اگر چه بدنه و متریال به کار رفته در ساخت قالب پلاستیکی بتن ریزی فلزی می باشد، اما علت نام گذاری این قالب، استفاده از روکش های پلاستیکی در تولید قالب بتن پلاستیکی می باشد. برای جفت و جور کردن قالب بتن پلاستیکی بتن، از اهرم های ویژه ای استفاده می شود که بسیار چفت و بست کردن قالب ها را تسهیل کرده است. این اهرم ها از پلیمر بسیار مقاومی با عنوان اختصاری PA66 تولید می شوند که به این پلیمرها در ایران به طور عام «نایلون» می گویند. مقاومت و پایداری هر سیستم قالب بندی به چفت و بست آن ارتباط دارد، اهرم های قالب پلاستیکی بتن تا 1.2 تن نیروی کششی را می تواند پوشش دهد که بسیار مطلوب است.
در واقع پلاستیکی بودن این سازه باعث خواهد شد تا از نفوذ سرما به مواد داخل بتن جلوگیری شود. جایگزین پلی وود شود و مورد تایید بسیاری از افراد قرار بگیرد. برای اطلاع از جزئیات و اطلاع از مزایای قالب بتن پلاستیکی پیشنهاد میکنیم فیلم زیر را مشاهده فرمایید. جهت اجرای انواع دیوارهای بتنی و بلند و همچنین در مواردی که ضریب تکرار استفاده از قالب بتون دیوار بالاست از شیوه قالب بندی پانل های یکپارچه دیوار استفاده می گردد. در این روش قالب ها توسط لوله داربستی به صورت افقی و سولجرها در راستای عمودی مهار می گردند.